torstai 6. maaliskuuta 2014

Mullistuksia ja täyskäännöksiä

Käsityökauppa  Ilon viime aikoihin kuulunut niin paljon mullistuksia ja äkkikäännöksiä, ettei edes yhtä pientä  blogikirjoitusta ole syntynyt siinä touhussa.

Tammikuun puolivälissä oli vakaa päätös sulkea Ilon kivijalkakauppa Haukiputaalla. Siispä loppuunmyynti alkoi ja kesti noin kuukauden. Kovasti kävi asiakkaita ja jo helmikuun puolivälissä tuntui, että  vain verkkokaupan tuotteet jäivät jäljelle, kuten oli ollutkin tarkoitus.

Lankaa pakattiin laatikoihin ja kuljetettiin varastoon. Tuntui kovin haikealta ja väärältä piilottaa ihanat vyyhdit ja kerät. Verkkokauppa ja pakettien lähettäminen asiakkaille on kyllä mukavaa, mutta suurin ilo ja nautinto ovat kuitenkin itse langat, kuidut  ja puikot sekä mahdollisuus tarjota asiakkaillekin tunnustelun ja värien näkemisen ilo. Ja onhan Ilossa vietetty monta mukavaa hetkeä pikkutapahtumissa. Alla kuvia Oppia perinteistä-tapahtumasta viime syksyltä.


Mutta asioillahan on tapana järjestyä: selvisikin, että liikehuoneistoon ei ollut tulossa uutta liikettä ja niinpä tein nopean ja itsenikin yllättävän päätöksen jatkaa ja avata Ilo uudelleen.
 Muutoksia toki on tulossa, mutta lankakauppa pysyy. Se muuttuu, ehkä hieman ekologisemmaksi,  ja kursseja ja mahdollisesti näyttelyitä on tiedossa. ja neuleiltoja pidetään tietenkin myös jatkossa.

Uusi Ilo avataan  maaliskuun loppupuolella. Pysykää kuulolla Facebookissa, verkkokaupan sivuilla tai täällä Ilolla-blogissa, jota on nyt tarkoitus todella pitää ajan tasalla.


5 kommenttia:

  1. Eikös se ollut niin, että nainen saa vaihtaa suuntaa monta kertaa päivässä kuin tuuliviiri:)

    VastaaPoista
  2. Kunhan se pysyy nyt tässä suunnassa :-D
    Tuntuikin just mun tuurilta, kun kadoksissa ollut neuloosi palasi niin kauppa katosi. Mutta nähdään taas...

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Vaikka en päntiönään kaupassa juossutkaan niin kyllä oli surku kun loppuunmyynti alkoi. Kävin tietenki säkillisen lankoja hakemassa. Loistava uutinen, että kauppa aukeaa taas! Ei sitä lämmintä palvelua ja loistavia vinkkejä ja neuvoja nettikaupoissa saa. Ja onhan se eri kiva hiplata lankoja ihan livenä.

    VastaaPoista
  4. Wynn Hotel and Casino, Las Vegas - MapYRO
    Wynn Las Vegas and the Encore LEG. 7131 Las Vegas 김제 출장마사지 Blvd S Las Vegas, NV 89109 - 군산 출장샵 Use this simple 충청북도 출장샵 form to find hotels, motels, and other lodging 파주 출장마사지 near Wynn Las 서울특별 출장안마 Vegas and

    VastaaPoista